Valmiit Kisu Korsi -tuotteet

Kisu Korsi Boutiquessa on runsas valikoima valmiina myytäviä Kisu Korsi -tuotteita. Kaikki valmisvaatteet ovat täysin suomalaisena käsityönä Turussa valmistettuja ja luonnollisesti aivan yhtä laadukkaita ja samoin kriteerein valmistettuja kuin mittatilauksenakin tehtävät tuotteet. Valmisvaatteiden valikoimissa on sekä yksittäiskappaleita tai hyvin pieninä erinä valmistettuja tuotteita että aitoja Kisu Korsi -klassikkoja! Myynnissä oleva Kisu Korsin perusmallisto koostuukin vaatteista, jotka on vuosien varrella loistaviksi hiottu ja havaittu, ja niitä löytyy usein juhlavampina ja arkisempina versioina. Perusmallisto on muotokieleltään hyvin linjakasta, ja malliston tuotteita voi helposti täydentää erikoisemmilla vaatekappaleilla tai asusteilla liikkeen valikoimista.

On ihanan ylellistä teettää asuja, mutta pikatilanteen sattuessa tai toisinaan ihan muutenkin on mukava saada myös valmiina itselleen Kisu Korsi -aarteita!

Alla on lyhyt esittely valmiina saatavilla olevista Kisu Korsi -ihanuuksista, ja samalla pieni pukeutumisopas täydellisen valinnan tueksi. Kisu on toki aina liikkeessä auttamassa asiantuntemuksellaan asiakkaita kaikissa pukeutumiseen liittyvissä asioissa, mitä kannattaakin käyttää ahkerasti hyödykseen!

Kokoja ja pituuksia…

Liikkeessä on hyvin laaja kokovalikoima, joten myös valmiina löytyy kaikenkokoisille naisille upeita asuja monenlaisiin tarpeisiin ja tyyleihin. Valmisvaatteiden kokovalikoima on 34-48/50. Ja mikäli ei aivan itselle sopivaa vaatetta löydy, voidaan valmiita tuotteita muokata asiakkaalle juuri sopiviksi tai luonnollisesti teettää mittatilauksena.

Hameosia on tarjolla paitsi monen tyylisinä myös eripituisina – kaikki eivät viihdy lyhyissä helmoissa tai toisaalta yli polven tulevissa helmanpituuksissa. Helman pituutta muuttamalla voidaan luoda kullekin asiakkaalle juuri parhaiten sopiva ulkoasu ja tyyli: joskus säärtä parhaiten pukeva pituus saattaa samalla tulla luoneeksi hieman vanhahtavan ja raskaan yleisilmeen. Toisinaan siis kannattaa valita yksinomaan säären kannalta katsottuna aavistuksen liian lyhyt helma jotta yleisilme olisi pirteä ja moderni. Toki myös vaatteen käyttötarkoitus on merkittävä kriteeri täydellistä helman pituutta mietittäessä. Keskimittaa lyhyempiä naisia pukee tavallisesti melko lyhyt helmanpituus, jotta kokonaisuus loisi pidemmän ja samalla hoikemmankin vaikutelman. Siispä leikittelemällä näinkin yksinkertaisella asialla voidaan tehdä ihmeitä asiakkaalle.

Sama pätee toki myös hihan pituuteen – moni haluaa kätkeä käsivarren yläosan, ja usein hihan toivotaan ulottuvan kyynärtaipeeseen asti. Usein tämä voidaan tehdä ilman että yleisilmeestä tulee raskas, mutta toisinaan hieman kevyempi hihanpituus piristää yleisilmettä ja on siksi edullisempi asiakkaalle. Toisaalta täyspitkä hiha voi joskus olla juurikin täydellinen ratkaisu – onneksi vain mielikuvitus on rajana pukeutumisessa!

Värillä on väliä

Kisu Korsi haluaa tarjota väriä elämään ihanille naisille! Niinpä astuessaan liikkeeseen asiakas saapuu varsinaiseen värikylpyyn, sillä asuja on tarjolla kaikissa sateenkaaren väreissä joita voi yhdistellä mielensä mukaan. Usein vaatekaapin peruspilarit on ehkä järkevääkin hankkia neutraaleissa perusväreissä – musta, pehmeän valkoinen, beige, harmaan eri sävyt – mutta erikoisempia vaatteita ja asusteita on mukava hankkia sädehtivissä jalokivi- tai puuterisävyissä kokonaisuutta piristämään!

Joihinkin tilaisuuksiin on tummasävyinen asu tarkoituksenmukaisin. Silloinkin voidaan miettiä, olisiko mustalle värille pehmeämpää vaihtoehtoa. Syvät ja tummat sävyt, kuten tummansininen, luumu, viininpunainen, hiilenharmaa jne. voivat luoda sopivan yleisilmeen mutta hieman pehmeämmällä tavalla kuin aivan musta kokonaisuus. Eipä sikäli, mustahan on aivan upea väri ja monen vaatekaapin pelastus monikäyttöisyytensä vuoksi! Monenlaiset hienostuneet tummat sävyt saattavat kuitenkin olla loistava vaihtoehto niille jotka vierastavat mustan käyttöä vaatteissaan.

Kisu Korsi tarjoaa kaikkea tätä: neutraalien perussävyjen rinnalle monenlaisia heleitä ja hempeitä värejä, tummia sävyjä unohtamatta.

Tyylien leikkiä

Sen lisäksi että voi hyödyntää perusvärejä vaatekaapin perusvaatteissa voi myös hankkia jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut perusasut melko neutraalin tyylisinä ja puhdaslinjaisina. Omaa tyyliä voi sitten päivittää ja tyyliä kehittää kulloinkin haluamaansa suuntaan erikoisemmilla vaatekappaleilla – näin syntyy mielenkiintoinen ja toimiva, muttei mitenkään tylsä puvusto! Aluksi lienee järkevää selvittää minkälaiset vaatteet ja linjat imartelevat omaa vartalotyyppiä parhaiten, ja keskittyä niihin. Kun omaa vartaloa ja persoonaa kauniisti esiintuova tyyli on löytynyt voi vapaammin leikitellä ja tuoda uusia vivahteita peruslookiin. Usein kannattaa panostaa oman arjen kannalta tärkeisiin vaatteisiin: on helpottavaa ja samalla arjen pientä ylellisyyttä kun perusvaatevarasto on toimiva ja laadukas – useimpien ihmisten elämä kun on pääasiassa arkea. Juhlajutut ovat sitten erikseen: arjen herkulliseksi vastapainoksi on ihanaa saada pukeutua itseä imarteleviin ja yksilöllisiin ihanuuksiin ja intoutua juhlahumuun!

Arkiasuissa Kisu Korsi käyttää paljon monenlaisia joustavia kankaita niiden helppohoitoisuuden ja mukavuuden vuoksi. Juhla-asuissa päämateriaalina on tavallisesti silkki, joka on miellyttävä luonnonmateriaali ja hienostuneen hohteensa vuoksi ylellinen valinta. Monenlaiset hurmaavat pitsit ovat myös Kisu Korsin ikisuosikkeja – joustavina arkivaatteisiin käytettyinä ja vaikkapa kirjailtuina versioina iltapukeutumiseen yhdistettyinä.

Kisu Korsi neuvoo mielellään kaikkia asiakkaitaan heille täydellisen ja elämäntilanteeseen sopivimman tyylin löytymisessä.

Kisu Korsi Boutique

 

Kisu Korsi valmisvaatteet

 

Kisu Korsi valmisvaatteet

 

Kisu Korsi valmisvaatteet

 

Kisu Korsi